Juvederm Volite

Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics

Juvederm Volite (Жуведерм Волайт) е скинбустер на базата на хиалуронова киселина, който е подходящ за кожата на лицето, шията и деколтето. Той е разработен по патентованата Vycross технология на производителя Allergan.

Juvederm Volite (Жуведерм Волайт)
Juvederm Volite (Жуведерм Волайт)

Какво представлява Жуведерм волайт?

Жуведерм волайт е иновативен продукт, който съдържа смес от несвързани и свързани къси вериги от хиалуронова киселина, предназначен за инжектиране в дермата. Самата хиалуронова киселина има потенциал да задържа водата в тъканите, което определя основните приложения на скинбустера:

  • Дълбока хидратация на кожата на лицето, шията и деколтето
  • Озаряване и и изравняване на тена
  • Подобряване на кожния тургор и плътност

Всяка ампула съдържа включен лидокаин за максимален комфорт на процедурата, а технологията на приготвяне гарантира максимално бърз възстановителен период.

Как протича манипулацията

Juvederm Volite може да се прилага в областта на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. За по-голям комфорт на пациента върху кожата предварително се нанася лидокаин крем, който престоява 10-15 минути. Допълнителен метод за обезболяване включва приложението на ледени компреси. С помощта на тънка игла скинбустерът се инжектира в дермата на еднакви отстояния, което гарантира равномерното му разпределяне. Накрая зоната се почиства, нанася се епитализиращ крем, който се нанася с масажни движения. Броят и честотата на процедурите зависят от състоянието на кожата. Най-често се налагат между 1 и 3 интервенции, които се осъществяват през около 4 седмици. Ефектът от Жуведерм Волайт е налице още след първата процедура.

След процедурата

Както и при всяка друга мезотерапия, така и при Жуведерм Волайт след процедурата кожата може да е леко зачервена или да се наблюдават малки синини. Те са краткотрайни и напълно обратими, като за пълното възстановяване са необходими едва няколко дни. Въпреки това е уместно да не планирате такава процедура непосредствено преди важно за Вас събитие. В следващите няколко дни може да нанасяте епителизиращ крем и слънцезащита.

Juvederm Volite - цена
Juvederm Volite – цена

Juvederm Volite – цена

Juvederm Volite 1ml 550 лв
Juvederm Volite 2x1ml 1050 лв
Пакет от 3 процедури х 1ml 1500 лв

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Juvederm Volite – мнения

Останах много доволна от проведената терапия. По мое мнение това е един от най-добрите скинбустери на пазара.

Даяна, 47г., гр. София

Няма две мнения, че след 3 процедури с тази мезотерапия кожата ми е много по-свежа, хидратирана и тонизирана. Благодаря!

Емилия, 39г., гр. София

Мезотерапия Juvederm Volite в гр. София

Колебаете се коя мезотерапия да изберете? Или не знаете колко процедури ще са Ви необходими? Запишете час за безплатна естетична консултация с дерматолог. Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади-запад, ул. Проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Pulse).

Често задавани въпроси

Каква е цената на процедурата?

В зависимост от използваното количество, цената за 1 мл. Juvederm Volite започва от 500 лв.

Колко време е възстановителният период след процедурата?

След манипулацията кожата може да е леко зачервена или да се образува малка синина на мястото на убождането. Въпреки, че в повечето случаи може да се върнете към ежедневието си незабавно, препоръчваме да не провеждате процедурата непосредствено преди важно социално събитие.

5/5 - (3 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС