За нас

бръчки на челото

Клиника Dr. Stavrov Aesthetics отваря врати през есента на 2019г., като предлага услуги в областта на дерматологията, венерологията и естетичната дерматология. Намира се в гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, в близост до бул. България и Околовръстен път, което осигурява бърз и лесен достъп от тези основни пътни артерии. Разполага със собствен паркинг. В клиника Dr. Stavrov Aesthetics работят специалисти с дългогодишен опит в областта на дерматологията, венерологията и естетичната медицина.

Д-р Константин Ставров

Д-р Константин Ставров завършва Медицински Университет София през 2017 година. Веднага след това започва работа в отделението по кожни и венерически болести към Медицински институт на МВР.

Професионалните му интереси са насочени в областта на естетичната медицина и приложението на хиалуронови филъри, ботулинов токсин, тъканни стимулатори, мезотерапии и др.

Д-р Мария Ръткова

Д-р Мария Ръткова завършва медицина в Медицински Университет София през 2013 година. От 2014 до 2018г провежда специализация в Клиника по кожни и венерически болести в УМБАЛ „Александровска“.

Интересува се от онкодерматология, приложение на лазерни и енергийно базирани устройства в клиничната и естетична дерматология. През последните години задълбочава проучванията си върху акне и алергени от козметиката и храната, които влияят върху здравето на кожата, а и организма като цяло.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: