Бръчки на носа

бръчки на челото

Бръчки на носа. Премахване на заешки бръчки с ботулинов токсин (ботокс).

Бръчки на носа се наричат отвесните линии по страничните стени в близост до корена на носа. Те стават по-видими при смях, говор и мръщене. Характерни са за тези пациенти, които често мижат – заради увредено зрение или продължителна работа на компютър. Тези бръчки на носа се означават като заешки и обикновено се коригират успоредно с гневната бръчка. И обратно, корекцията на гневната бръчка може компенсаторно да доведе до повишена активност на назалния мускул и това до доведе до формиране на заешки линии. В такива случаи е възможно последните да бъдат блокирани при контролната визита след поставяне на ботулинов токсин в областта на глабелата.

колко време отнема премахването на бъни лайнс
възстановяване след ботокс на носа
бръчки на носа - трайност
премахване на бръчки на носа - цена

Премахване на бръчки на носа с ботокс

Процедурата по премахване на бръчки на носа е бърза и безболезнена. Въпреки това при пациенти с нисък праг на болка зоната може да бъде обезболена предварително с лидокаин крем за 10-15 минути. След това кожата се почиства. Вашият лекар ще Ви накара да набръчкате носа си. По този начин той ще може да прецени силата на мускула и да определи точките на инжектиране. Ботулиновият токсин се инжектира с много нежна игла, след което кожата внимателно се почиства.

След процедурата е необходимо да спазвате няколко прости правила. До края на деня не бива да спортувате, да употребявате алкохол или да почиствате кожата с продукти на спиртна основа. В следващите няколко часа избягвайте масаж и натиск в третираната област.

  • Премахване на бръчки на носа

Цена за премахване на бръчки на носа с ботокс

Тя зависи от използваните единици, които от своя страна се определят от активността и силата на мускулите. При нас цената за премахване на заешки бръчки с ботулинов токсин е около 100-150 лв. За актуални цени на предлаганите услуги може да разгледате нашия ценоразпис.

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Премахване на bunny lines в София

Заповядайте на безплатна естетична консултация в клиника Dr. Stavrov Aesthetics, в рамките на която да се запознаем и да обсъдим Вашите желания. Намираме се в гр. София, кв. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36. Повече информация може да откриете в секция контакт.

Противопоказания

Важат общите противопоказания за приложение на ботулинов токсин. Те включват бременност, кърмене, злокачествени заболявания или инфекция в третираната област.

Свързани статии

5/5 - (3 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: