Бръчки на носа

бръчки на челото

Бръчки на носа. Премахване на заешки бръчки с ботулинов токсин (ботокс).

Някои хора имат диагонални бръчки по страничните стени в близост до корена на носа. Те стават по-видими при смях, говор и мръщене. Характерни са за тези пациенти, които често мижат – заради увредено зрение или продължителна работа на компютър. Тези бръчки на носа се означават като заешки и обикновено се коригират успоредно с гневната бръчка. И обратно, корекцията на гневната бръчка може компенсаторно да доведе до повишена активност на назалния мускул и това до доведе до формиране на заешки линии. В такива случаи е възможно последните да бъдат блокирани при контролната визита след поставяне на ботулинов токсин в областта на глабелата.

Цена

За актуални цени на предлаганите услуги може да разгледате нашия ценоразпис.

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ заешки бръчки
■ bunny lines
■ бръчки по носа

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Не е необходима. Възможно е приложение на анестетик под формата на крем.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 10-20 минути.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване, което ще изчезне до 2 часа. Обезболяване не е необходимо. Не се навеждайте и не лягайте в следващите 4 часа. В деня след процедурата не спортувайте и не употребявайте алкохол. Не масажирайте третираната зона.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Свързани статии

5/5 - (1 гласа)
%d bloggers like this: