Бръчки по шията

бръчки на челото

Бръчки по шията. Премахване на бръчки по кожата на шията с ботулинов токсин.

Кожата на шията има нужда от специални грижи. Тя е много по-тънка, по-нежна, по-бедна на мастни жлези и често остава пренебрегната за сметка на кожата на лицето. Хоризонталните бръчки по шията са по-изразени при хора, които прекарват повече време на открито под действието на слънчевите лъчи или посещават солариуми. Използването на слънцезащите с висок фактор е есенциална грижа, която трябва да бъде полагана.

Подмладяването на тази област представлява предизвикателство за всеки специалист по естетична медицина, като освен ботокс се прилагат също хиалуронови филъри, мезотерапии, тъканни стимулатори и енергийно-базирани устройства.

Цена

За актуални цени на предлаганите услуги може да разгледате нашия ценоразпис.

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ хоризонтални бръчки по шията

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Не е необходима. Възможно е приложение на анестетик под формата на крем.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 10-20 минути. Ефектът продължава между 4 и 8 месеца.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване, което ще изчезне до 2 часа. Обезболяване не е необходимо. Не се навеждайте и не лягайте в следващите 4 часа. В деня след процедурата не спортувайте и не употребявайте алкохол. Не масажирайте третираната зона.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Свързани статии

4.8/5 - (5 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: