Филъри за ръце

Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics

Филъри за ръце. Възстановяване на изгубен обем по гърба на ръцете.

Филъри за ръце – в тесния смисъл става въпрос за възстановяване на изгубения обем по гърба на ръцете. Задната повърхност на ръката е зона, която често издава възрастта на човек, дори когато кожата на лицето и шията са в добро състояние. Измененията, които настъпват в тази област, се проявяват с пигментни нарушения и загуба на еластичност на кожата, редукция на подкожната мазнина, задълбаване на пространствата между екстензорните сухожилия на пръстите.

В миналото възстановяването на обема в областта на ръцете се извършваше чрез липофилинг. Днес успешно се прилагат хиалуронови филъри, тъканни стимулатори и мезотерапии.

Филъри за ръце - времетраене на процедурата
Филъри за ръце - възстановяване след процедурата
Филъри за ръце - трайност на резултатите
Цена за поставяне на филъри на ръцете

Как протича процедурата по поставяне на филъри на гърба на ръцете

При тези корекция най-добри резултати се получават с помощта на канюла. Зоната е силно кръвоснабдена и това намалява риска от образуване на хематоми. Предварително се обезболява с лидокаин на крем или чрез инфилтративна анестезия. Филърът запълва пространствата между сухожилията на ръцете като придава по-здрав и младежки вид. След процедурата не е необходимо обезболяване.

Филъри за ръце – преди и след

С 1.5мл Radiesse.
С 1.5мл Radiesse.

Цена за поставяне на филъри на ръцете

При нас цените за поставяне на филъри по гърба на ръцете започват от 350лв. За актуални цени на предлаганите услуги може да разгледате нашия ценоразпис.

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Свързани статии

5/5 - (4 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: