Мезотерапия против пигментации

бръчки на челото

Мезотерапия против пигментации

Нежеланата пигментация по кожата на лицето и шията е често срещан проблем и един от белезите на фотостареенето. Причините за възникването са много и разнообразни и включват хормонални нарушения, прием на някои медикаменти, експозиция на УВ светлина без подходяща фотозащита и др. За третиране на това кожно състояние се използват химичен пилинг, мезотерапия против пигментации, депигментиращи кремове и др.

Каква представлява пигментацията

Цветът на кожата се определя от няколко фактора, основен от които е количеството на пигмента меланин. Съществуват два вида меланин – еумеланин (т.нар. истински, който е черен) и феомеланин (червен, характерен за кожата със светла кожа). Нежелани пигментации се появят най-често на фотоекспонираните участъци като лицето, шията и деколтето. Представляват участъци от кожата с повишено съдържание на меланин, с различна форма и големина и интензивност на пигментирането. Може да се намират на различна дълбочина, а кожата изглежда суха и непривлекателна.

Мезотерапия против пигментации RRS Whitening

RRS HA Whitening е разтвор за инжекционна мезотерапия, специално разработен за увредена от слънцето, фотостарееща, хиперпигментирана и кожа с тъмни петна. Изсветлява пигментацията и регулира тена на кожата. Тя е подходяща както за изравняване тена на кожата, така и за профилактика против нежелана пигментация, породена от хормонален дисбаланс, медикаменти или вредно въздействие на слънчевата светлина.

Отделните пигментации са много различни и изискват индивидуален подход. Необходимо е провеждането на консултация, за да се установи вида, дълбочината, интензитета на пигментните петна. На базата на това се избира и най-подходящия подход за отстраняването им. Ние имаме разработен успешен комплексен подход, включващ химичен пилинг, мезотерапия против пигментации и депигментираща козметика, която осигурява изсветляване от 80 до 100%.

Отстраняването на петната обикновено не е най-трудната задача. Предизвикателство е предотвратяването на повторната им проява. Това е едно от предимствата при използването на мезотерапия против пигментации. Добри резултати се наблюдават при 1-2 процедури преди лятото, за да блокират образуването на меланин.

Цена

RRS Whitening1 ml60 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ хидратация и стягане на кожата около очите
■ подобряване на околоочния контур
■ изсветляване на тъмни кръгове
■ корекция на белезите на умора

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Нанася се анестетик под формата на крем за около 15 минути.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури. Процедурата може да се комбинира с химичен пилинг и депигментиращи кремове. По време на терапията е необходимо стриктно спазване на инструкциите и използване на слънцезащитна козметика.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване, което обикновено изчезва в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо. Използвайте слънцезащитна козметика.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Свързани статии

Оценете страницата
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: