Мезотерапия с ботокс ефект – Aquashine BTX

бръчки на челото

Какво представлява мезотерапията с ботокс ефект Aquashine BTX

Мезотерапията с ботокс ефект (Aquashine BTX) е съставена на базата на хиалуронова киселина и биомиметични пептиди. Те са напълно безопасни, без странични ефекти и разградими. Използва се за корекция на фини линии и хидратация на кожа с признаци на фотостареене. Може да се прилага в областта на лицето, шията и деколтето.

Aquashine BTX - мезотерапия с ботокс ефект
Aquashine BTX – мезотерапия с ботокс ефект

Aquashine BTX

Aquashine BTX е иновативен анти-ейдж продукт, който по своята същност представлява мезотерапия с ботокс ефект. В състава му влиза висок процент неомрежена хиалуронова киселина и набор от биомиметични пептиди. Продуктът се фокусира върху няколко основни принципа:

Хидратация – неомрежената хиалуронова киселина в състава на Aquashine BTX осигурява дълбока хидратация на кожата, подобрява тургора и спомага за заличаване на фините линии.

Изсветляване – Oligopeptide-3 и Oligopeptide-51 осигуряват бавно и продължително депигментиращ ефект чрез прекъсване на свързването на a-MSH рецептор MC1R с меланина, блокират действието на тирозиназата и не позволяват формирането на нови пигментни петна.

Миорелаксация – Decapeptide-29 и Oligopeptide-62 работят локално и блокират дозирано екзоцитозата на невротрансмитерната връзка, което води до отслабване на мимическите мускули и редуциране на фините линии по кожата.

Тази мезотерапия е подходяща за корекция на фини линии, за дехидратирана и фотоувредена кожа. За оптимални резултати е необходимо да се изготви индивидуален терапевтичен план, съставен от естетичен дерматолог.

колко време отнема процедурата мезотерапия aquashine btx
възстановяване след мезотерапия с ботокс ефект
трайност на ефекта от мезотерапия с ботокс ефект за лице и шия
aquashine btx цена

Как протича процедурата мезотерапия с ботокс ефект Aquashine BTX

Мезотерапията Aquashine BTX може да се инжектира в областта на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. Кожата предварително се обезболява с лидокаин под формата на крем. Инжектирането на продукта се осъществява с фина игла, на малки депозити, в областта на дермата. Процедурата е свързана с минимален дискомфорт. След това се нанася епитализиращ крем и се прилага умерен масаж. Необходими са между 1-4 процедури, които се прилагат на всеки 4 седмици. Ефектът е налице още след първата процедура.

Цена

Aquashine BTX 2ml
/мезотерапия с ботокс ефект/
290 лв
Aquashine BTX 2ml
/пакет от 3 процедури/
750 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ фини линии по кожата
■ дехидратирана и фотоувредена кожа
■ повърхностни бръчки

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Нанася се анестетик под формата на крем за около 15 минути.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Често задавани въпроси

За кои зони е уместно използването на Aquashine BTX?

Aquashine BTX най-често се използва за хидратация и заличаване на фини бръчки по кожата на лицето, шията и деколтето.

Колко процедури с Aquashine BTX са необходими?

По протокол са необходими между 1 и 4 процедури, които се осъществяват през период от около 1 месец.

Колко ампули Aquashine BTX могат да се използват в рамките на една и съща сесия?

Aquashine BTX идва в спринцовки с обем 2ml., който е достатъчен за третирането на 1 или 2 съседни зони. Това правил една ампула достатъчна в рамките на единична сесия.

Свързани статии

4/5 - (20 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: