Мезотерапия с хиалуронова киселина

бръчки на челото

Мезотерапия за лице и шия с хиалуронова киселина

Мезотерапията с хиалуронова киселина е златен стандарт в естетичната медицина, когато става въпрос за дълбока хидратация. Здравата кожа представлява непропусклива бариера за повечето молекули, което прави хидратирането само с помощта на кремове и серуми недостатъчно. За дълбока и интензивна хидратация на кожата се използва инжектирането на нискомолекулна несвързана хиалуронова киселина.

Мезотерапия с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е естествена структурна съставка на кожата. Благодарение на свойството си да привлича и задържа водни молекули, тя намира приложение за корекция на фини линии на лицето, възстановяване еластичността и гладката повърхност на кожата, както и за силна хидратация. Saypha rich е мезотерапия с хиалуронова киселина, подходяща за жени и мъже, която се използва за подобряване качеството на кожата. За постигане на максимален ефект е необходимо провеждането на пакет от процедури, съобразен с индивидуалните особености на кожата.

Мезотерапията е безопасна процедура и може да се инжектира по всяко време на годината. Най-често намира приложение след летния сезон за възстановяване на кожата след интензивното действие на слънчевите лъчи.

Цена

Saypha Rich1 ml200 лв
Saypha Rich
/пакет от 3 процедури/
1 ml500 лв
Teosyal Ridensity 11 ml220 лв
RRS Hyalift 753 ml250 лв
RRS Hyalift 75
/пакет от 3 процедури/
3 ml650 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ подобряване тургура на кожата
■ за дълбока хидратация
■ фотоувредена кожа
■ повърхностни бръчки

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Нанася се анестетик под формата на крем за около 15 минути.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Свързани статии

%d bloggers like this: