Мезотерапия с хиалуронова киселина

бръчки на челото

Мезотерапия за лице и шия с хиалуронова киселина

Мезотерапия с хиалуронова киселина е процедура, която се е превърнала в златен стандарт в естетичната медицина, когато става въпрос за дълбока хидратация. Здравата кожа представлява непропусклива бариера за повечето молекули, което прави хидратирането само с помощта на кремове и серуми недостатъчно. За дълбока и интензивна хидратация на кожата се използва инжектирането на нискомолекулна несвързана хиалуронова киселина.

Мезотерапия с хиалуронова киселина
Мезотерапия с хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е естествена структурна съставка на кожата. Благодарение на свойството си да привлича и задържа водни молекули, тя намира приложение за корекция на фини линии на лицето, възстановяване еластичността и гладката повърхност на кожата, както и за силна хидратация. Saypha rich е мезотерапия с хиалуронова киселина, подходяща за жени и мъже, която се използва за подобряване качеството на кожата. За постигане на максимален ефект е необходимо провеждането на пакет от процедури, съобразен с индивидуалните особености на кожата.

Мезотерапията е безопасна процедура и може да се инжектира по всяко време на годината. Най-често намира приложение след летния сезон за възстановяване на кожата след интензивното действие на слънчевите лъчи.

колко време отнема процедурата мезотерапия
възстановяване след мезотерапия с хиалуронова киселина
трайност на ефекта от мезотерпаия за лице и шия
цена на мезотерапия с хиалуронова киселина

Как протича процедурата мезотерапия с хиалуронова киселина

Мезотерапията с хиалуронова киселина може да се инжектира в областта на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. Кожата предварително се обезболява с лидокаин под формата на крем. Въвеждането на продукта се осъществява с тънка игла, на малки депозити, в областта на дермата. Процедурата е свързана с минимален дискомфорт. След това се нанася епитализиращ крем и се прилага умерен масаж. Необходими са между 1-3 процедури, които се прилагат на всеки 4 седмици. Ефектът е налице още след първата процедура.

Цена

Saypha Rich1 ml200 лв
Saypha Rich
/пакет от 3 процедури/
1 ml500 лв
Teosyal Ridensity 11 ml220 лв
RRS Hyalift 753 ml250 лв
RRS Hyalift 75
/пакет от 3 процедури/
3 ml650 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ подобряване тургура на кожата
■ за дълбока хидратация
■ фотоувредена кожа
■ повърхностни бръчки

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури. Броят на процедурите и интервалът на тяхното приложение зависят от избора на мезотерапия.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо. Нанасяйте слънцезащите в следващите няколко дни. За по-бързо възстановяване може да прилагате лек масаж в третираните области.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Колко процедури мезотерапия с хиалуронова киселина са необходими?

Броят на процедурите зависи от състоянието на кожата, желаните резултати и изборът на продукт. При мезотерапиите с по-висока концентрация на хиалуронова киселина са необходими по-малко на брой процедури, които се осъществяват през по-голям интервал от време. В нашата клиника най-често извършваме между 1 и 3 процедури през интервал от около 4 седмици.

Трябва ли кожата да се масажира след мезотерапия?

Масажът в третираните области не е задължителен, но той ще ускори процесът на възстановяване и най-вече резорбирането на папулите. Най-често се масажират областта на шията и деколтето, защото там кожата е най-тънка и възстановяването – най-бавно.

Може ли да се извърши мезотерапия по време на менструален цикъл?

Менструацията не е абсолютно противопоказание за провеждане на каквито и да е инжекционни процедури. Имайте предвид, че през този период прагът на търпимост е по-нисък, а шансът за образуване на синини – по-голям. Затова е най-уместно по възможност да избягвате инвазивни естетични манипулации по време на менструация.

Свързани статии

4.8/5 - (20 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: