Мезотерапия с витамини и антиоксиданти

бръчки на челото

Мезотерапия с витамини и антиоксиданти на RRS SkinTech

Мезотерапията с витамини и антиоксиданти е предпочитана, когато става въпрос за борба със свободните радикали. Последните представляват активни вещества, които имат способността да увреждат здравите клетки в кожата. Най-интензивни източници на свободни радикали са слънчевата радиация, тютюнопушенето и градските замърсявания.

Витамините и антиоксидантите представляват естествени пазители на кожата, които могат да свързват и неутрализират свободните радикали. Те се набавят естествено с храната, но това не винаги е достатъчно. Когато се инжектират в дермата, Вие доставяте на Вашата кожа точно това, от което се нуждае.

RRS HA Injectable и RRS Tensor Lift

Мезотерапия с витамини и антиоксиданти на RRS

RRS HA Injectable представлява мезотерапия с витамини и антиоксиданти, съдържаща още неомрежена хиалуронова киселина. Има анти-ейджинг и биоревитализиращо действие за регенериране на кожата. Особено подходяща при кожа на пушачи или при пациенти, подложени на силен ежедневен стрес.

Витамин А – има отношение към локална имунна защита на кожата и овлажняването на лигавиците. Храни, богати на Витамин А, са зелените листни зеленчуци, моркови, риба, яйца и др.

Витамин С – представлява един от най-важните антиоксиданти. Освен това участва в регулацията на меланиновия синтез и редуцира пигментациите. Намира се в основно в цитрусови плодове.

Витамин D – естествено се синтезира в кожата под действието на слънчевата светлина. Има отношение към качеството на кожата и локалната защита. Участва в унищожаването на свободните радикали.

Витамин Е – силен антиоксидант, предпазващ липидите от окисление. Предотвратява разрушаването им от свободните радикали. За поддържане нормалната концентрация на витамин Е е необходим цинк, а селенът подобрява усвояването му.

Глутатион – един от най-важните антиоксиданти. Има протективни функции и може да потенцира действието на други антиоксиданти.

Селен – представлява минералът с най-подчертано антиаксидантно действие.

За оптимален ефект се препоръчва провеждането на 4 процедури през интервал от около 2 седмици.

Цена

RRS Tensor Lift1 ml80 лв
RRS HA Injectable1 ml80 лв

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ ревитализация и детоксикация на кожата
■ фотоувредена кожа
■ кожа при пушачи
■ повърхностни бръчки

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Нанася се анестетик под формата на крем за около 15 минути.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Свързани статии

4.7/5 - (4 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: