Мезотерапия за очи

бръчки на челото

Мезотерапия за очи. Мезотерапия на околоочен контур.

Мезотерапия за очи се прилага за подобряне качеството на кожата в околоочната зона. Тази област на лицето е една от най-динамично променящите е. Водещите причини са ултравиолетовата светлина, повторното съкращение на мимическите мускули и загубата на обеми. Мезотерапията на околоочен контур представлява процедура, при която с помощта на фина игла се правят множество убождания, чрез които в дермата се доставят хиалуронова киселина, аминокиселини, витамини и минерали.

В кои случаи е подходящо прилагането на мезотерапия за очи

  • за стягане на кожата около очите
  • за премахване на тъмни кръгове под очите
  • корекция на сенки под очите
Мезотерапия за очи RRS Eyes
Мезотерапия за очи

Мезотерапия за очи RRS Eyes

RRS Eyes е специално разработена мезотерапия за очи, която хидратира кожата, подобрява околоочния контур и редуцира белезите на умора. Тя е напълно безопасна и биосъвместима. Съдържа витамин С, нарингин, ресвератрол, виниферин, троксерутин, рутин, нарингин, хесперидин, рускогенин, неврускогенин, есцин, ресвератрол, кумарин и органичен силиций.

За оптимални резултати е необходимо провеждането на пакет от процедури. Той зависи от състоянието на кожата и се определя от естетичен дерматолог. Най-често се провеждат 2-4 процедури през интервал от 14 дни.

В някои случаи хлътваният под очите се дължат на загуба на мастна тъкан. Тогава е показано използването на хиалуронови филъри за корекция на слъзната падина.

колко време отнема процедурата мезотерапия за очи
възстановяване след мезотерапия
трайност на ефекта от мезотерапия на околоочен контур
мезотерапия за очи rrs eyes цена

Как протича процедурата мезотерапия на с RRS Eyes

RRS Eyes е специална мезотерапия, предназначена за кожата в областта на околоочния контур. Кожата в тази зона е много тънка и чувствителна. Участъкът предварително се обезболява с лидокаин крем. След което продуктът се инжектира с помощта на фина игла. Процедурата е свързана с минимален дискомфорт. Накрая се нанася епитализиращ крем и се извършва масаж. Зоната е богата на кръвоносни съдове, което е предпоставка за оток и образуване на синини. Това налага да съобразите деня на провеждане на манипулацията с предстоящи социални събития. Необходими са между 2 и 4 процедури, които се провеждат през интервал от 2 седмици.

Мезотерапия за очи – цена

RRS Eyes1.5 ml100 лв
RRS Eyes
/пакет от 3 процедури/
1.5 ml240 лв

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Тази зона е обилно кръвоснабдена и образуването на малки хематоми не е необичайно. Препоръчително е да планирате 1-2 дни след процедурата без важни социални събития. Обезболяване не е необходимо.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Мезотерапия за очи в гр. София

Желаете да си подарите мезотерапия на околоочен контур? Заповядайте в клиника Dr. Stavrov Aesthetics. Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Възможно ли е образуването на синини след мезотерапия на околоочен контур?

Кожата около очите е тънка, нежна и богато кръвоснабдена. Това е предпоставка за образуване на синини и отоци. Преди процедурата е необходимо внимателно да планирате предстоящите социални събития, като оставите няколко дни за възстановяване.

Може ли чрез мезотерапия да се изгладят бръчките около очите тип пачи крак?

Бръчките около очите по своята природа са динамични мимически и най-ефективно се третират с приложение на ботулинов токсин.

Какъв резултат да очаквам след тази процедура?

Чрез мезотерапията за очи може да се постигне хидратация на кожата в околоочната област, подобряване на тургура, изсветляване и заличаване на фините линии. Мезотерапията за очи не е подходяща за корекция на мимически бръчки и за запълване на слъзна падина.

Мезотерапия на околоочен контур – мнения

Имам опит с различни процедури за околоочен контур, но по мое мнение RRS Eyes е една от най-добрите от тях. Много съм доволна, резултатите са видими едва след 2 процедури.

Илияна, 44г., гр. София

Работя много на компютър и очите ми изглеждат много уморени. Прочетох мнения на доволни пациенти, че са опитали мезотерапия за очи и са доволни. Реших да опитам и не съжалявам.

Валя, 37г, гр. София

Свързани статии

4.5/5 - (31 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: