Мезотерапия за очи

бръчки на челото

Мезотерапия за очи RRS Eyes

Околоочната зона е една от най-динамично променящите се. Водещите причини са ултравиолетовата светлина, повторното съкращение на мимическите мускули и загубата на обеми. За подобряване качеството на кожата в тази област успешно се прилага мезотерапия за очи. Представлява процедура, при която с помощта на фина игла се правят множество убождания, чрез които в дермата се доставят хиалуронова киселина, аминокиселини, витамини и минерали.

Мезотерапия за очи RRS Eyes

RRS Eyes

RRS Eyes е специално разработена мезотерапия за очи, която хидратира кожата, подобрява околоочния контур и редуцира белезите на умора. Тя е напълно безопасна и биосъвместима. Съдържа витамин С, нарингин, ресвератрол, виниферин, троксерутин, рутин, нарингин, хесперидин, рускогенин, неврускогенин, есцин, ресвератрол, кумарин и органичен силиций.

За оптимални резултати е необходимо провеждането на пакет от процедури. Той зависи от състоянието на кожата и се определя от естетичен дерматолог. Най-често се провеждат 2-4 процедури през интервал от 14 дни.

В някои случаи хлътваният под очите се дължат на загуба на мастна тъкан. Тогава е показано използването на хиалуронови филъри за корекция на слъзната падина.

колко време отнема процедурата мезотерапия за очи
възстановяване след мезотерапия
трайност на ефекта от мезотерпаия за очи
мезотерапия за очи rrs eyes цена

Как протича процедурата мезотерапия за очи с RRS Eyes

RRS Eyes е специална мезотерапия, предназначена за кожата в областта на околоочния контур. Кожата в тази зона е много тънка и чувствителна. Участъкът предварително се обезболява с лидокаин крем. След което продуктът се инжектира с помощта на фина игла. Процедурата е свързана с минимален дискомфорт. Накрая се нанася епитализиращ крем и се извършва масаж. Зоната е богата на кръвоносни съдове, което е предпоставка за оток и образуване на синини. Това налага да съобразите деня на провеждане на манипулацията с предстоящи социални събития. Необходими са между 2 и 4 процедури, които се провеждат през интервал от 2 седмици.

Цена

RRS Eyes1.5 ml100 лв
RRS Eyes
/пакет от 3 процедури/
1.5 ml240 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ хидратация и стягане на кожата около очите
■ подобряване на околоочния контур
■ изсветляване на тъмни кръгове
■ корекция на белезите на умора

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Нанася се анестетик под формата на крем за около 15 минути.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Тази зона е обилно кръвоснабдена и образуването на малки хематоми не е необичайно. Препоръчително е да планирате 1-2 дни след процедурата без важни социални събития. Обезболяване не е необходимо.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Често задавани въпроси

Възможно ли е образуването на синини след мезотерапия на околоочен контур?

Кожата около очите е тънка, нежна и богато кръвоснабдена. Това е предпоставка за образуване на синини и отоци. Преди процедурата е необходимо внимателно да планирате предстоящите социални събития, като оставите няколко дни за възстановяване.

Може ли чрез мезотерапия да се изгладят бръчките около очите тип пачи крак?

Бръчките около очите по своята природа са динамични мимически и най-ефективно се третират с приложение на ботулинов токсин.

Какъв резултат да очаквам след тази процедура?

Чрез мезотерапията за очи може да се постигне хидратация на кожата в околоочната област, подобряване на тургура, изсветляване и заличаване на фините линии. Мезотерапията за очи не е подходяща за корекция на мимически бръчки и за запълване на слъзна падина.

Свързани статии

5/5 - (13 гласа)
%d bloggers like this: