Мезотерапия за отслабване

бръчки на челото

Мезотерапия за отслабване, разграждане на мазнини и целулит

Целулитът се образува на границата между дермата и хиподермата в резултат на някои анатомични и физиологични особености. Представлява често срещан естетичен проблем, засягащ само жените и то в особено голям процент – над 80% от дамите съобщават за наличие на целулит.

Мезотерапията за отслабване, разграждане на мазнини и целулит цели редуциране на мастните натрупвания и изглаждане на портокаловата кожа. Намира приложение за разграждане на ограничени мастни депа, като двойна брадичка, мастни натрупвания в областта на паласките и корема, както и за терапия срещу целулит по тялото.

Aqualyx за редукция на ограничени мастни депа

Акваликс (Aqualyx®) представлява инжекционна мезотерапия за неоперативно премахване на ограничени мастни натрупвания. Активното вещество е натриев деоксилат. Той има способността да наруши мембраната на мастните клетки (наречени адипоцити), което да доведе до изливане на тяхното съдържимо в междуклетъчното пространство. След това то се отстранява от тялото по хода на лимфния ток. Подходящ е за разграждане на двойна брадичка и ограничени мастни депа, като тези в областта на паласките, корема, задната част на бедрата.

В зависимост от зоната на третиране разтворът се инжектира с помощта на тънка игла или канюла. Субективно се съпровожда от усещане за парене и лек дискомфорт, които отшумяват в рамките на 15-20 минути. След третиране зоната е зачервена в рамките на 1-2 дни. Необходими са от 1 до 4 процедури през интервал от 14-30 дни. За най-добри резултати е необходимо комбинирането и с правилен хранителен и спортен режим.

Мезотерапия против целулит RRS Cellutrix

Мезотерапия против целулит

RRS Cellutrix e иновативен продукт, специално разработен за редуциране на целулит. Инжектира се с канюла в засегнатите области. Процедурата е съпроводена от лек дискомфорт. Препоръчва се провеждането на 4-6 процедури през интервал от 14-30 дни. За по-добри резултати е препоръчително комбинирането с правилен хранителен и спортен режим, антицелулитни масажи. Ефективността и безопасността правят тази мезотерапия за отслабване верен другар в битката срещу несършенствата по кожата на тялото.

Цена

RRS Cellutrix10 ml150 лв
Aqualyx10 ml150 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ двойна брадичка
■ ограничени мастни натрупвания
■ разграждане на целулит
■ портокалова кожа

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Нанася се анестетик под формата на крем за около 15 минути.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури. Процедурата е съпроводена с лек до умерен дискомфорт, който отминава в рамките на 30 минути.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване, което обикновено изчезва в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо. Използвайте слънцезащитна козметика.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Свързани статии

Оценете страницата
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: