Скинбустер

бръчки на челото

Скинбустер. Бустер за лице.

Скинбустер буквално преведено означава “тласкане на кожата”, като илюстрира рязкото подобрение на състоянието след приложение. С напредване на възрастта и под действието на вредните ултравиолетови лъчи прогресират процесите на фотостареене. Намаляват концентрациите на хиалуронова киселина, колагенови и еластинови влакна в дермата. Кожата се дехидратира, изтънява, а броят на повърхностните бръчки се увеличава. Успешен метод в борбата срещу последиците от фотостареенето и свободните радикали в кожата е приложението на скинбустер.

Кога е подходящо да се използва бустер за лице

  • Заличаване на белези от акне
  • Подобряване тургора на кожата
  • За дълбока хидратация
  • При фотоувредена кожа
  • За заличаване на повърхностни бръчки
Скинбустер Restylane (Рестилайн)
Скинбустер Restylane (Рестилайн)

Скинбустер Restylane (Рестилайн) Vital и Vital light

Скинбустерите Restylane (Рестилайн) са специално създадени за подмладяване, стягане и дълбока хидратация на кожата, подобрявайки еластичността и плътността й и предотвратявайки преждевременното й стареене. По своята същност скинбустерите заемат междинно място между мезотерапиите и филърите, Те съдържат нискомолекулна омрежена хиалуронова киселина, което налага да се инжектират в по-дълбоките кожни слоеве. За разлика от мезотерапията с хиалуронова киселина, при скинбустерите са необходими по-малко на брой процедури, които се провеждат през по-голям интервал от време.

Restylane Vital и Restylane Vital light се различават по концентрацията на омрежена хиалуронова киселина, която съдържат. Тя е по-ниска при Рестилейн Vital light, което прави този скинбустер по-подходящ за по-тънка и по-млада кожа. От друга страна Рестилейн Vital е по-концентриран и е показан при по-увредена и по-плътна кожа. Може да се инжектира в областта на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. Процедурата е подходяща както за жени, така и за мъже. Прилага се за ревитализация, дълбока хидратация, подобряване тургура на кожата и корекция на белези от акне.

колко време отнема поставянето на бустер на лице
възстановяване след скинбустер
бустер на лице - трайност
скинбустер цена

Как протича процедурата по поставяне на скинбустер Restylane (Рестилайн)

Скинбустерите Restylane (Рестилайн) могат да се прилагат по кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете. Конкретно Restylane Vital Light е с по-фина текстура и е подходящ за приложение в областта на околоочния контур. Кожата се почиства и предварително се обезболява с лидокаин крем. След това с тънка игла скинбустера се инжектира на нивото на дермата на равни депозити. Накрая се нанася епителизиращ крем и се извършва лек масаж. След процедурата е възможно да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо. По преценка на Вашия лекар може да се наложи да масажите третираната област в следващите няколко дни.

Скинбустер – цена

Restylane Vital1 ml320 лв
Restylane Vital light1 ml270 лв

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Скинбустер Restylane (Рестилайн) в гр. София

Интересувате се от скинбустери? Заповядайте на безплатна естетична консултация в клиника Dr. Stavrov Aesthetics. Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Често задавани въпроси

В коя зона най-често се използват скинбустери?

Скинбустерите се използват за подобряване качеството и тургора на кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете.

Колко процедури бустер за лице са ми необходими?

Бустерите за лице Restylane са с висока концентрация на хиалуронова киселина. Резултатите се виждат още след първата процедура.

По кое време на годината може да се прави бустер на лицето?

С изключение на лятото, другите сезони са напълно подходящи, за да се извърши процедурата.

Бустер за лице – мнения

Ползвам бустерите за лице на Рестилайн от няколко години и съм страшно доволна. По мое мнение са най-добрия начин за хидратация на кожата.

Весела, 51г., гр. София

За възстановяването на моята кожа се доверих на Restylane Vital и не съжалявам. Резултат имаше след първата процедура.

Симона, 43г, гр. Перник

Свързани статии

5/5 - (9 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: