Скинбустер

бръчки на челото

Скинбустер Restylane Vital и Restylane Vital light

С напредване на възрастта и под действието на вредните ултравиолетови лъчи прогресират процесите на фотостареене. Намаляват концентрациите на хиалуронова киселина, колагенови и еластинови влакна в дермата. Кожата се дехидратира, изтънява, а броят на повърхностните бръчки се увеличава. Успешен метод в борбата срещу последиците от фотостареенето и свободните радикали в кожата е приложението на скинбустер.

Скинбустер рестилейн витал се използва за дълбока хидратация на кожата

Скинбустер Restylane Vital и Vital light

Скинбустерите на Рестилейн са специално създадени за подмладяване, стягане и дълбока хидратация на кожата, подобрявайки еластичността и плътността й и предотвратявайки преждевременното й стареене.

По своята същност скинбустерите заемат междинно място между мезотерапиите и филърите, Те съдържат нискомолекулна омрежена хиалуронова киселина, което налага да се инжектират в по-дълбоките кожни слоеве. За разлика от мезотерапията с хиалуронова киселина, при скинбустерите са необходими по-малко на брой процедури, които се провеждат през по-голям интервал от време.

Restylane Vital и Restylane Vital light се различават по концентрацията на омрежена хиалуронова киселина, която съдържат. Тя е по-ниска при Рестилейн Vital light, което прави този скинбустер по-подходящ за по-тънка и по-млада кожа. От друга страна Рестилейн Vital е по-концентриран и е показан при по-увредена и по-плътна кожа. Може да се инжектира в областта на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете.

Процедурата е подходяща както за жени, така и за мъже. Прилага се за ревитализация, дълбока хидратация, подобряване тургура на кожата и корекция на белези от акне.

Цена

Restylane Vital1 ml320 лв
Restylane Vital light1 ml270 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Индикации

■ заличаване на белези от акне
■ подобряване тургура на кожата
■ за интензивна хидратация
■ фотоувредена кожа
■ повърхностни бръчки

Преди процедурата

Преустановете приема на Аспирин и нестероидни противовъзпалителни медикаменти поне 7 дни преди процедурата. Не приемайте алкохол в деня преди процедурата.

Анестезия

Нанася се анестетик под формата на крем за около 15 минути.

Продължителност

Продължителността на процедурата е около 30-40 минути. Броят на необходимите процедури се определя след консултация с дерматолог.

След процедурата

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо.

Противопоказания

Бременност, кърмене, локална инфекция в третираната зона, злокачествени и някои автоимунни заболявания.

Къде се намираме в гр. София

Нашият адрес е гр. София, ж.к. Манастирски ливади – запад, ул. проф. Велизар Велков 36 (зад фитнес център Пулс). Вижте как да ни откриете от страницата за контакт.

Свързани статии

5/5 - (4 гласа)
%d bloggers like this: