Universkin™

бръчки на челото

Universkin™. Персонализирана серия козметика.

Universkin e френска фармацевтична компания, основана през 2006г., чиито продукти се предлагат в над 30 страни. Компанията е фокусирана върху разработването на иновативни технологии за грижа и подобряване състоянието на кожата.

Universkin предлага изработването на продукт, изцяло съобразен с индивидуалните потребности и особености на пациента – просто и революционно. Какво представлява Universkin™?

Серум – микроемулсия от 15 мл, съдържаща масло от Camelina Sativa (див лен), изключително богато на Омега 3 и Витамин Е, хиалуронова киселина и някои биомиметични пептиди.

19 различни активни съставки – под формата на пудра, опаковани в капсули и във вакуумна опаковка, в минималната ефективна концентрация, съгласно медицинската литература.

Това позволява приготвянето на 1159 различни комбинации в 57 различни концентрации, специално предназначени за Вашия тип кожа.

Какво е предимството на серумите? Те са формулирани така, че съдържат по-малки молекули, проникват на по-голяма дълбочина и обикновено съдържат повече антиоксиданти, витамини и нутриенти, които да форсират оборотите на клетъчното възстановяване.

Изготвянето на персонализирана медицинска козметика Universkin преминава през 2 етапа – попълване на въпросник и клиничен преглед при дерматолог. Самият продукт се приготвя пред очите Ви в рамките на няколко минути. Използваната технология осигурява оптимално проникване на активните съставки в кожата и позволява тяхното моментално свързване, като заедно с това гарантира хомогеността и стабилността им. Серумът Universkin може да интегрира до 3 различни активни съставки, като няма употреба на химични консерванти. Поради тази причина продуктът трябва да се използва в срок от 8 седмици от датата на приготвяне.

Кога Universkin е подходящ за мен?

■ Превенция и лечение на оксидативен стрес – при употреба на никотинови изделия и алкохол, продължително слънцеизлагане, стрес, недоспиване, умора.
■ Подобряване качеството на кожата – при наличие на фини бръчки, отпускане на кожата.
■ Зачервяване и възпалителни процеси – чувствителна кожа, розацея.
■ Суха кожа.
■ Несъвършенства на кожния релеф – наличие на комедони, загрубявания.
■ Мазна кожа – сезонно или целогодишно.
■ Хиперпигментации – мелазма, фотоувреда на кожата, хормонално-индуцирани хиперпигментации.
■ Балансиране на кожната флора – при акне.

Цена

За актуални цени на предлаганите услуги може да разгледате нашия ценоразпис.

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Попълнете въпросника и запишете час за безплатна консултация.

Свързани статии

Оценете страницата
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: