Mesotherapy for eyes

бръчки на челото

Мезотерапия за очи RRS Eyes

Околоочната зона е една от най-динамично променящите се. Водещите причини са ултравиолетовата светлина, повторното съкращение на мимическите мускули и загубата на обеми. За подобряване качеството на кожата в тази област успешно се прилага мезотерапия за очи. Представлява процедура, при която с помощта на фина игла се правят множество убождания, чрез които в дермата се доставят хиалуронова киселина, аминокиселини, витамини и минерали.

Мезотерапия за очи RRS Eyes

RRS Eyes

RRS Eyes е специално разработена мезотерапия за очи, която хидратира кожата, подобрява околоочния контур и редуцира белезите на умора. Тя е напълно безопасна и биосъвместима. Съдържа витамин С, нарингин, ресвератрол, виниферин, троксерутин, рутин, нарингин, хесперидин, рускогенин, неврускогенин, есцин, ресвератрол, кумарин и органичен силиций.

За оптимални резултати е необходимо провеждането на пакет от процедури. Той зависи от състоянието на кожата и се определя от естетичен дерматолог. Най-често се провеждат 2-4 процедури през интервал от 14 дни.

В някои случаи хлътваният под очите се дължат на загуба на мастна тъкан. Тогава е показано използването на хиалуронови филъри за корекция на слъзната падина.

колко време отнема процедурата мезотерапия за очи
възстановяване след мезотерапия
трайност на ефекта от мезотерпаия за очи
мезотерапия за очи rrs eyes цена

Как протича процедурата мезотерапия за очи с RRS Eyes

RRS Eyes е специална мезотерапия, предназначена за кожата в областта на околоочния контур. Кожата в тази зона е много тънка и чувствителна. Участъкът предварително се обезболява с лидокаин крем. След което продуктът се инжектира с помощта на фина игла. Процедурата е свързана с минимален дискомфорт. Накрая се нанася епитализиращ крем и се извършва масаж. Зоната е богата на кръвоносни съдове, което е предпоставка за оток и образуване на синини. Това налага да съобразите деня на провеждане на манипулацията с предстоящи социални събития. Необходими са между 2 и 4 процедури, които се провеждат през интервал от 2 седмици.

Price

RRS Eyes1.5 mlBGN 100
RRS Eyes
/package of 3 procedures/
1.5 ml240 лв

Preferential offers

Sign up for ours email newsletter. This will allow you to be the first to know about upcoming promotional campaigns, as well as to take advantage of preferential offers and packages, valid only for people who have subscribed.

Indications

■ хидратация и стягане на кожата около очите
■ подобряване на околоочния контур
■ изсветляване на тъмни кръгове
■ корекция на белезите на умора

Pre-treatment precautions

Stop taking Aspirin and non-steroidal anti-inflammatory drugs at least 7 days before the procedure. Do not drink alcohol the day before the procedure.

Anesthesia

Apply anesthetic in the form of a cream for about 15 minutes.

Duration

The duration of the procedure is about 20-30 minutes. For optimal results, it is recommended to perform several procedures.

Post-treatment care

Възможно е да имате зачервяване и малки папули, които ще изчезнат в рамките на деня. Тази зона е обилно кръвоснабдена и образуването на малки хематоми не е необичайно. Препоръчително е да планирате 1-2 дни след процедурата без важни социални събития. Обезболяване не е необходимо.

Contraindications

Pregnancy, lactation, local infection in the treated area, malignant and some autoimmune diseases.

Where we are in Sofia

Our address is Sofia, zh.k. Manastirski Livadi - west, 36 Prof. Velizar Velkov Str. (Behind Pulse Fitness Center). See how to find us on the contact page.

FAQ

Възможно ли е образуването на синини след мезотерапия на околоочен контур?

Кожата около очите е тънка, нежна и богато кръвоснабдена. Това е предпоставка за образуване на синини и отоци. Преди процедурата е необходимо внимателно да планирате предстоящите социални събития, като оставите няколко дни за възстановяване.

Може ли чрез мезотерапия да се изгладят бръчките около очите тип пачи крак?

Бръчките около очите по своята природа са динамични мимически и най-ефективно се третират с приложение на ботулинов токсин.

Какъв резултат да очаквам след тази процедура?

Чрез мезотерапията за очи може да се постигне хидратация на кожата в околоочната област, подобряване на тургура, изсветляване и заличаване на фините линии. Мезотерапията за очи не е подходяща за корекция на мимически бръчки и за запълване на слъзна падина.

Related articles

5/5 - (13 гласа)
%d bloggers like this: