Професионална апаратура Profacial

бръчки на челото

Profacial е премиум клас многофункционално устройство за терапия на лицето и шията, което съчетава 4 различни технологии – Аквапилинг, мултиполярна радиочестота, ултразвук и йонна биостимулация. Сред възможностите на Profacial са дълбоко почистване на лице, стимулиране на колагеногенезата чрез контролирано загряване на тъканите, трансдермална доставка на водноразтворими и мастноразтворими вещества.

Аквапилинг. Професионално почистване на лице.

Profacial използва иновативна технология, наречена Аквапилинг (aqua peeling), при която се постига максимална ефективност за детоксикация и почистване в дълбочина. Тя съчетава силата на насочената въздушна струя и специфични разтвори, съобразени с индивидуалните особености на кожата. Мощен въздушен компресор увеличава кинетичната енергия на микроскопичните капчици във въздуха. Задвижваният от въздушната струя разтвор отстранява горните слоеве мъртва кожа. Силна вакуумна струя отваря микроканалчетата, за да осигури трансдермално доставяне на хранителни вещества. В зависимост от типа кожа се използват разтвори с различен състав.

PS1 – Намира приложение при нормална, суха, и чувствителна кожа. Съставът е разработен така, че да ексфолира, почиства в дълбочина и хидратира, като отстранява мъртвите клетки и прави кожата гладка, мека и чиста. Ексфолиращи съставки са млечна, гликолова, полиглутаминова киселини, урея, екстракт от плод на папая.

PS2 – Използва се при мазна и акнеична кожа. Постига се емулгиране и премахване на себума от мазната кожа, екстракция на комедони и терапия за черни точки. Съдържа екстракт от Portulaca Oleracea и камфор, които имат мощно антисептично, противовъзпалително и антибактериално действие върху възпалено акне и черни точки. Салициловата и глутамоновата киселини нежно почистват порите и премахват себума. Съдържанието на билкови екстракти предоставя допълнително силна антиоксидантна защита и прави кожата мека и сияйна. Използваните съставки са екстракт от лавандула, листа на монарда дидима, листа на мента, фрезия, цвят на лайка, листа на розмарин, полиглутаминова и салицилова киселини, камфор.

PS3 – Прилага се за инфилтрация на хидратиращи и активни съставки. Съдържа силно обогатени с растежни фактори вещества. Използва се след приложение на PS1 или PS2, осигурява хидратация с хиалуронова киселина, биомиметични пептиди и подхранващи съставки. Съдържа епидермални растежни фактори и галактомицес фермент, които се абсорбират от почистените пори и така се намалява себумната секреция, поддържат мастния и воден баланс, подмладяват, ревитализират и хидратират като правят кожата блестяща и свежа.

Мултиполярна радиочестота

Profacial притежава 6 електрода, които генерират електромагнитно поле. Радиочестотната енергия се доставя до кожата и мастния слой, като води до вазодилатация, увеличаване на притока на кръв, стимулиране на лимфния дренаж, потенциране на колагеногенезата. Процедурата е безболезнена, безопасна и може да се комбинира с почти всички естетични процедури.

Ултразвук. Сонопорация на вещества.

Ултразвукът се използва за трансдермална доставка на водноразтворими и мастноразтворими вещества през кожата. Намира приложение при лечение на различни кожни състояние, интензивна хидратация на кожата и др.

Йонна биостимулация.

Този накрайник се състои от една двойка електроди, между които протича променлив ток. Използва се за трансдермална доставка на водноразтворими вещества и за локално стимулиране на обменните процеси.

5/5 - (2 гласа)
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: