Мултиполярна радиочестота

бръчки на челото

Profacial притежава 6 електрода, които генерират електромагнитно поле. Радиочестотната енергия се доставя до кожата и мастния слой, като води до вазодилатация, увеличаване на притока на кръв, стимулиране на лимфния дренаж, потенциране на колагеногенезата. Процедурата е безболезнена, безопасна и може да се комбинира с почти всички естетични процедури.

Приложение на мултиполярната радиочестота

Мултиполярната радиочестотата води до контролирано и локално загряване на тъканите до температура от около 42-43°C. Настъпва разширяване на кръвоносните съдове, увеличаване на притока на кръв. Стимулиране на фибробластите, чиято основна функция е производството на колаген. Чрез насочено движение на накрайника може да се стимулира лимфния дренаж към регионалните лимфни възли. При определени условия може да се постигне моделиране или частично разграждане на нежелан хиалуронов филър.

Как протича процедурата с накрайника за мултиполярна радиочестота

Зоните, които се третират най-често, са лицето, шията и деколтето. Върху кожата се нанася специален крем, който хидратира и осигурява топлопроводимост. Движението на накрайника се осъществява плавно по посока на дрениращите лимфни възли, като се постига контролирано загряване на тъканите. Температурата е приятна и не предизвиква дискомфорт. След процедурата се нанася хидратиращ крем.

Комбиниране с други процедури

Аквапилинг и почистване на лице с Profacial.
Ултразвук и йонна биостимулация.
Мезотерапия с хиалуронова киселина.

Цена

Радиочестотен лифтинг 60 лв
Радиочестотен лифтинг
/пакет от 3 процедури/
150 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Оценете страницата
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: