Сонопорация на вещества и биостимулация

бръчки на челото

Profacial притежава два накрайника за ултразвукова сонопорация и йонна биостимулация.

Приложение на ултразвуковата сонопорация

Сонопорацията е процес, при който с помощта на ултразвук се извършва пренос на нискомолекулни водно- или мастноразтворими вещества през кожата. Използва се за дълбока хидратация на кожата или като част от терапията при различни дерматози.

Приложение на йонната биостимулация

Накрайникът се състои от 2 електрода, между които протича репулсивна електрозадвижваща сила. Йонната биостимулация води до стимулиране на локалния метаболизъм и обмен на веществата.

Как протича процедурата

Върху третираната зона се нанасят съставките под формата на крем, гел, разтвор, маска или друга форма, съобразено с типа и нуждите на кожата. С помощта на двата накрайника се осигурява локално стимулиране на обменните процеси и доставка на веществата в дълбочина. Субективно се усеща приятно затопляне. След процедурата кожата се почиства и се нанася хидратиращ крем.

Комбиниране с други процедури

Аквапилинг и почистване на лице с Profacial.
Мултиполярна радиочестота.
Мезотерапия с хиалуронова киселина.

Новата серия маски за лице Croma включва две различни маски, специално формулирани да хидратират, да успокояват раздразненията и да подпомагат възстановяването на кожата от ежедневния стрес, умора и замърсяване, както и след естетични процедури. Маските за лице Croma съдържат единствено съставки с доказано полезно действие върху кожата. Редовната употреба на маските за лице Croma възстановява свежестта и блясъка на кожата, и ограничава появата на фини линии и бръчки. Те хидратират сухата кожа, изглаждат повърхността и правят кожата по сияйна.

Saypha (Сейфа) маска с хиалуронова киселина
Saypha маска с хиалуронова киселина

Saypha маска с хиалуронова киселина дълбоко хидратира кожата, облекчава видимата сухота и помага за възстановяване на еластичността и стегнатостта на кожата. Освен приятния охлаждащ ефект, маската с хиалуронова киселина допринася за възстановяване на естествения здравословен блясък на кожата и запазва нейния по-младежки вид.

Основните съставки на маската са нискомолекулна хиалуронова киселина, трева Imperata Cylindrica, която осигурява интензивна хидратация, екстракт от корен женско биле – успокоява раздразненията, и екстракт от водорасли, който е богат на витамини С и има антиоксидантно действие.

Saypha (Сейфа) маска с алое вера и зелен чай
Saypha маска с алое вера и зелен чай

Saypha маска с алое вера и зелен чай е богата на антиоксиданти и осигурява мощна защита срещу свободните радикали, успокоява раздразненията, стимулира естествения здравословен блясък и запазва по-младежкия вид на кожата.

Тази освежаваща маска за лице съдържа Зелен чай – изключителен антиоксидант, Алое (Aloe Barbadensis), което има силно хидратиращо действие, екстракт от краставица (Cucumis sativus) – богат на витамин C и витамин A) и екстракт от водорасли, който е с високо съдържание на витамини с антиоксидантно действие.

Цена

Сонопорация с УЗ
/маска с хиалуронова киселина/
40 лв
Сонопорация с УЗ
/маска с алое вера и зелен чай/
40 лв

Преференциални предложения

Запишете се за нашия email бюлетин. Така ще можете първи да научавате за предстоящи промоционални кампании, както и да се възползвате от преференциални предложения и пакети, валидни само за хора, които са абонирани.

Оценете страницата
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: