Рестартирай кожата си след лятото

Dr. Stavrov Aesthetics
Dr. Stavrov Aesthetics
хидратация на кожата

Хидратация на кожата. Все по-близо сме до края на лятото, за което ни припомнят топлите слънчеви спомени и карамеления загар щом се обърнем към огледалото. Но след интензивните горещи дни по кожата ни остават и други следи, а именно загуба на хидратация, еластичност. Вижте какви са стъпките, които бихте могли да последвате, за да подарите на кожата си грижите, които заслужава.

Хидратация.

Първите субективни оплаквания, които алармират за дехидратирана кожа, са чувство за сухота и опънатост. За да не ескалира проблемът във фини бръчки, препоръчване 2 прости стъпки: правилен избор на медицинска козметика за измиване на лице и пия и нансяне на серум или крем за дълбока хидратация.. Ако се колебаете какъв тип козметика е подходяща за Вас, погледнете тук.

Ексфолиация.

Ексфолиирането на кожата е есенциална процедура в края на лятото за отстраняване на мъртвите клетки. А повярвайте те никак не са малко. Все пак внимавайте с ексфолирането, защото ако е твърде агресивно, може да задълбочи дехидратацията.

Мезотерапия.

Здравата кожа представлява непроницаема бариера за повечетo вещества в състава на кремовете и серумите. За дълбока хидратация и най-бързи разултати е необходимо да помислите за a hyaluronic acid mesotherapy. Тази процедура представлява златен стандарт за подобряване на тургора и качеството на кожата.

Профилактичен преглед.

Да обърнем внимание на бенките и другите пигментни и непигментни образувания по тялото ни. Самонаблюдавайте кожата си за промяна в структурата на тези лезии и при най-малко съмнение се обърнете към дерматолог за преглед с дерматоскоп.

Слънцезащита.

УВ лъчите и синята свелина присъстват в ежедневието ни целогодишно, докато сме на плаж, планина и в градски условия. Това изисква използването на подходящ слънцезащитен продукт всеки ден с достатъчно висок фактор. Продуктите се предлагат в различна текстува, която е подходяща за всички типове кожа.

За да разберете от какво точно се нуждае Вашата кожа, запишете час за free aesthetic consultation.

Оценете страницата

Comments are closed.

BOOK AN APPOINTMENT