Mesotherapy against pigmentation

бръчки на челото

Mesotherapy against pigmentation

Нежеланата пигментация по кожата на лицето и шията е често срещан проблем и един от белезите на фотостареенето. Причините за възникването са много и разнообразни и включват хормонални нарушения, прием на някои медикаменти, експозиция на УВ светлина без подходяща фотозащита и др. За третиране на това кожно състояние се използват chemical peel, мезотерапия против пигментации, депигментиращи кремове и др.

Каква представлява пигментацията

Цветът на кожата се определя от няколко фактора, основен от които е количеството на пигмента меланин. Съществуват два вида меланин – еумеланин (т.нар. истински, който е черен) и феомеланин (червен, характерен за кожата със светла кожа). Нежелани пигментации се появят най-често на фотоекспонираните участъци като лицето, шията и деколтето. Представляват участъци от кожата с повишено съдържание на меланин, с различна форма и големина и интензивност на пигментирането. Може да се намират на различна дълбочина, а кожата изглежда суха и непривлекателна.

Мезотерапия против пигментации RRS Whitening

RRS HA Whitening е разтвор за инжекционна мезотерапия, специално разработен за увредена от слънцето, фотостарееща, хиперпигментирана и кожа с тъмни петна. Изсветлява пигментацията и регулира тена на кожата. Тя е подходяща както за изравняване тена на кожата, така и за профилактика против нежелана пигментация, породена от хормонален дисбаланс, медикаменти или вредно въздействие на слънчевата светлина.

Отделните пигментации са много различни и изискват индивидуален подход. Необходимо е провеждането на консултация, за да се установи вида, дълбочината, интензитета на пигментните петна. На базата на това се избира и най-подходящия подход за отстраняването им. Ние имаме разработен успешен комплексен подход, включващ химичен пилинг, мезотерапия против пигментации и депигментираща козметика, която осигурява изсветляване от 80 до 100%.

Отстраняването на петната обикновено не е най-трудната задача. Предизвикателство е предотвратяването на повторната им проява. Това е едно от предимствата при използването на мезотерапия против пигментации. Добри резултати се наблюдават при 1-2 процедури преди лятото, за да блокират образуването на меланин.

Price

RRS Whitening1 mlBGN 60

Preferential offers

Sign up for ours email newsletter. This will allow you to be the first to know about upcoming promotional campaigns, as well as to take advantage of preferential offers and packages, valid only for people who have subscribed.

Indications

■ хидратация и стягане на кожата около очите
■ подобряване на околоочния контур
■ изсветляване на тъмни кръгове
■ корекция на белезите на умора

Pre-treatment precautions

Stop taking Aspirin and non-steroidal anti-inflammatory drugs at least 7 days before the procedure. Do not drink alcohol the day before the procedure.

Anesthesia

Apply anesthetic in the form of a cream for about 15 minutes.

Duration

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури. Процедурата може да се комбинира с химичен пилинг и депигментиращи кремове. По време на терапията е необходимо стриктно спазване на инструкциите и използване на слънцезащитна козметика.

Post-treatment care

Възможно е да имате зачервяване, което обикновено изчезва в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо. Използвайте слънцезащитна козметика.

Contraindications

Pregnancy, lactation, local infection in the treated area, malignant and some autoimmune diseases.

Where we are in Sofia

Our address is Sofia, zh.k. Manastirski Livadi - west, 36 Prof. Velizar Velkov Str. (Behind Pulse Fitness Center). See how to find us on the contact page.

Related articles

Оценете страницата
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: