Mesotherapy for weight loss

бръчки на челото

Mesotherapy for weight loss, fat breakdown and cellulite

Целулитът се образува на границата между дермата и хиподермата в резултат на някои анатомични и физиологични особености. Представлява често срещан естетичен проблем, засягащ само жените и то в особено голям процент – над 80% от дамите съобщават за наличие на целулит.

Мезотерапията за отслабване, разграждане на мазнини и целулит цели редуциране на мастните натрупвания и изглаждане на портокаловата кожа. Намира приложение за разграждане на ограничени мастни депа, като двойна брадичка, мастни натрупвания в областта на паласките и корема, както и за терапия срещу целулит по тялото.

Aqualyx за редукция на ограничени мастни депа

Акваликс (Aqualyx®) представлява инжекционна мезотерапия за неоперативно премахване на ограничени мастни натрупвания. Активното вещество е натриев деоксилат. Той има способността да наруши мембраната на мастните клетки (наречени адипоцити), което да доведе до изливане на тяхното съдържимо в междуклетъчното пространство. След това то се отстранява от тялото по хода на лимфния ток. Подходящ е за разграждане на двойна брадичка и ограничени мастни депа, като тези в областта на паласките, корема, задната част на бедрата.

В зависимост от зоната на третиране разтворът се инжектира с помощта на тънка игла или канюла. Субективно се съпровожда от усещане за парене и лек дискомфорт, които отшумяват в рамките на 15-20 минути. След третиране зоната е зачервена в рамките на 1-2 дни. Необходими са от 1 до 4 процедури през интервал от 14-30 дни. За най-добри резултати е необходимо комбинирането и с правилен хранителен и спортен режим.

Мезотерапия против целулит RRS Cellutrix

Мезотерапия против целулит

RRS Cellutrix e иновативен продукт, специално разработен за редуциране на целулит. Инжектира се с канюла в засегнатите области. Процедурата е съпроводена от лек дискомфорт. Препоръчва се провеждането на 4-6 процедури през интервал от 14-30 дни. За по-добри резултати е препоръчително комбинирането с правилен хранителен и спортен режим, антицелулитни масажи. Ефективността и безопасността правят тази мезотерапия за отслабване верен другар в битката срещу несършенствата по кожата на тялото.

Price

RRS Cellutrix10 mlBGN 150
Aqualyx10 mlBGN 150

Preferential offers

Sign up for ours email newsletter. This will allow you to be the first to know about upcoming promotional campaigns, as well as to take advantage of preferential offers and packages, valid only for people who have subscribed.

Indications

■ двойна брадичка
■ ограничени мастни натрупвания
■ разграждане на целулит
■ портокалова кожа

Pre-treatment precautions

Stop taking Aspirin and non-steroidal anti-inflammatory drugs at least 7 days before the procedure. Do not drink alcohol the day before the procedure.

Anesthesia

Apply anesthetic in the form of a cream for about 15 minutes.

Duration

Продължителността на процедурата е около 20-30 минути. За оптимални резултати е препоръчително провеждането на няколко процедури. Процедурата е съпроводена с лек до умерен дискомфорт, който отминава в рамките на 30 минути.

Post-treatment care

Възможно е да имате зачервяване, което обикновено изчезва в рамките на деня. Обезболяване не е необходимо. Използвайте слънцезащитна козметика.

Contraindications

Pregnancy, lactation, local infection in the treated area, malignant and some autoimmune diseases.

Where we are in Sofia

Our address is Sofia, zh.k. Manastirski Livadi - west, 36 Prof. Velizar Velkov Str. (Behind Pulse Fitness Center). See how to find us on the contact page.

Related articles

Оценете страницата
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС
%d bloggers like this: