Eucerin Dermopure за склонна към акне кожа

бръчки на челото
Eucerin Dermopure козметика против акне
Eucerin Dermopure козметика против акне

Битката срещу акнето може да е много тежка и продължителна. Тя изисква постоянство, търпение и правилен подход. Линията козметика Eucerin Dermopure осигурява комплексна грижа за мазна кожа, която е склонна към акне.

Eucerin Dermopure Triple Effect Serum представлява серум с тройно действие и патентована активна съставка Тиамидол. Той ефективно редуцира и предотвратява появата на нови пъпки и пигментни петна, като същевременно осигурява дълготраен матиран завършек.

Eucerin Dermopure Protective Fluid е слънцезащитен флуид, специално разработен за акнеична кожа. Неговата фина текстура не дразни кожата, не предизвиква запушване на порите и поява на нови пъпки.

До 15.01.2022г. всеки наш пациент с мазна и склонна към акне кожа ще получи като подарък един комплект от серията Dermopure на Eucerin.

Освен това при всяко почистване на лице с професионална апаратура Profacial (терапия Аквапилинг и Аквапилинг+) ще предоставяме като комплимент от същия комплект на Eucerin. Припомняме, че процедурите Аквапилинг и Аквапилинг+ все още са с познатите Ви отстъпки:

Aquapeeling
/facial cleansing/
BGN70 BGN50
Aquapeeling
/package of 3 procedures/
BGN179 BGN139
Aquapeeling +
/face cleaning, mask and ultrasound/
BGN100 BGN70
Aquapeeling +
/package of 3 procedures/
BGN259 BGN199
Оценете страницата
BOOK AN APPOINTMENT
%d bloggers like this: